Impressie Kunstspoorweekend 17-18 augustus. Bijna 200 bezoekers.

Noord Bevelandse Kunstroute "Kunstspoor"2013

Het is weer zover. Op 17,18,24 en 25 augustus openen veel beeldende kunstenaars hun ateliers en zijn er op vele lokaties de presentatie van hun werk. Schilderijen,aquarellen,tekeningen en alle diciplines zijn aanwezig.

Dit jaar presenteer ik mijn tekeningen. Na een suksesvolle tentoonstelling in mijn geboorteplaats Gendt (Overbetuwe) in mijn geboortehuis tijdens de kunstmanifestatie "Het geluk van de Lingewaard" hangen mijn tekeningen in de ruimte van mijn huis.

Ik heb dit jaar twee beeldende kunstenaars uitgenodigd: Anja van Veen met keramiek in de tuin en Trees de Oudeophuis met tekeningen in de grote party tent. Trees maakt prachtige tekeningen van gestileerde landschappen uit haar zeeuwse omgeving. Anja maakt keramiek op een hele eigen manier. Tablets van speciale klei met opschriften en mooi ruimtelijk,abstract werk.

U bent van harte welkom. Voor meer informatie ga naar: www.kunstspoor.nl

 

Presentatie van drie Duitse gastexposanten

5. aug, 2013

Gastexposanten uit Duitsland.

Drie Duitse beeldende kunstenaars: Hanne Thilker-Kugelmeyer,Elisabeth Schlanstein,Marlies Carrasco-Toll tonen hun werk in De Rusthoeve aan de Noordlangeweg 42 in Colinsplaat. Voor meer informatie over deze exposanten ga naar de website: www.kunstspoor.nl


Impressie kunstspoorweekend 17-18 augustus.